Welke ‘voorzieningen’ kun je inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Hoe ga je om met weerstand bij werkgevers tijdens het creëren van passend werk? Hoe zorg je dat er binnen je gemeente of regio inzicht ontstaat in sterktes en zwaktes van de groep mensen die beschikbaar is voor werk? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens het kennisplatform passend werk op dinsdag 8 oktober.

Programma

De middag begint met een korte inleiding over de ‘voorzieningen’ die er zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarna volgen twee workshops:

  • Hoe ga je om met weerstand? Onder leiding van Femke Bennenbroek van ZINZIZ ga je tijdens een interactieve workshop actief aan de slag met het omgaan met weerstand bij een werkgever.
  • Hoe creëer je inzicht in de doelgroep? Brigitte van Lierop neemt je mee in de verschillende systemen en manieren om inzicht te verkrijgen in de sterktes en zwaktes van de groep mensen die nu nog aan de kant staat, maar via passend werk aan de slag kan.

Waar en wanneer?

Het kennisplatform passend werk is op dinsdag 8 oktober 2019 in Utrecht. De bijeenkomst start om 13.30 uur en is om 16.30 uur afgelopen.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in om je in te schrijven. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Wanneer je jezelf in de twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, kun je je laten vervangen. Anders brengen we € 50,- in rekening.

Over het kennisplatform passend werk

Binnen het kennisplatform passend werk gaat het om onderwerpen als functiecreatie en jobcarving. Het kennisplatform staat open voor alle professionals die zich inzetten om passend werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt samen met Locus vormgegeven.

Op onze website lees je meer over het kennisplatform passend werk en vind je verslagen van eerdere bijeenkomsten.

Meer informatie

Heb je vragen over het kennisplatform passend werk of over de bijeenkomst? Neem dan contact op met:

Arjan van der Borst, projectleider SBCM
T: 06 20 54 23 58
E: a.vanderborst@caop.nl

Of

Susan van Hoegee, projectleider Cedris
T: 06 13 24 54 38
E: svanhoegee@cedris.nl