Er is al veel over gezegd en veel over geschreven. Toch is er op landelijk niveau nog steeds geen eenduidig kader over hoe om te gaan met de AVG bij mensen met een psychische kwetsbaarheid. Daarom wordt door Hoofdzaak Werk Midden Brabant een masterclass verzorgd gericht op hoe het wél kan.  In de masterclass word je geïnspireerd door casuïstiek uit de samenwerking van Hoofdzaak}Werk en de Diamantgroep.

Vraaggericht

Het programma van deze masterclass wordt vraaggericht samengesteld. Dus wat wil jij weten? Geef het ons aan bij je aanmelding dan sluit de masterclass nog beter aan op jouw dagelijkse praktijk.

Voor wie is de masterclass interessant?

Jobcoaches, professionals binnen sociaal ontwikkelbedrijven – UWV- Gemeenten die met veel overdracht van persoonlijke informatie te maken hebben, betrokken zijn bij behandeling en re-integratie.

Online bijeenkomst

Wil je inzicht krijgen en praktische tips hoe je binnen het wettelijke kader begeleiding afstemt met meerdere partijen met oog voor de persoon en zo passend mogelijk voor de persoonlijke situatie? Meld je dan aan!

Wanneer: 19 januari 2023
Tijdstip: van 10.00 – 11.30 uur
Locatie: online via Microsoft Teams.

Aanmelden